Kolej Matrikulasi Johor

Peta Lokasi dan Alamat
Alamat:Jalan Payamas,
84900 Tangkak, Johor
Tel:06-978 1613
Faks:06-978 1595
Pengumuman

Sila masukkan pengumuman mengenai "Kolej Matrikulasi Johor" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke Kolej Matrikulasi Johor sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


STF
06/06/2010 03:39PM
Guna public fon kol mak ari2...kki melecet sakit tak terperi..
assalamualaikum...sy salah seorang bekas pelajar kmj sesi 2009/2010..
byk kenangan manis dan pahit sepanjang setaun sy belajar di kmj yg mmg best nih...hahha seyesly..
kenangan manis yg pertama adalah sepanjang minggu orientasi,sy tak pernah memakai kasut sarung bertutup..so,bila jalan sllau tanggal..dari umah praktis pakai n lastly decide nak pakai kasut yg lebih kecik dari saiz kki yg sebenar..pakailah..
seminggu pakai kat kmj kaki melecet nauzubillah..
balik je dari prog spnjan orientasi week,kulit kaki akan melecet,berair berdarah segala macam..rase lu kena air mmg sedap tak terkira..hahha dahlah takde kasut len terpaksa tahan nak taknak..
then,disebbkan nak jimat duit n malas nak topup,bulan pertama n bulan ke2 sllau guna public fon kat bawah blok c tuh..hahhaha
punyalah kedekut..
mase tu innoncent g..hahha sblom ak sendiri berubah jadik kki topup..ooopss dun mis k..ak penolong klas h44 so i need alot of fon kol wif my klasmates n lecture
nway,kmj dah ubah sy jadik sam1 yg tak sy xpect..thanx alot,km...
luv n misss u so much!!!!!!!!!!!
Sila login untuk menghantar cerita anda.
Share |
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.