SK Sri Gedong

Peta Lokasi dan Alamat
Alamat:
08000 Sungai Petani, Kedah
Tel:04-433 8600
Faks:04-433 8602
Pengumuman

Sila masukkan pengumuman mengenai "SK Sri Gedong" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke SK Sri Gedong sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


Husna 2002
11/07/2014 02:32PM
Memalukan...
Tarikh yg memalukan adalah pada tahun 2010.Saya dan kawan-kawan pergi bertandng "Action Song".Pada mulanya kami bertanding pada peringkat PKG.Aku nyaris-nyaris terjatuh ketika nak naik pentas ,waktu tu p lawan dekat SK Pekan Lama.Nasib baik dapat tempat -1.Beberapa bulan kemudian,kam pergi bertanding pula di peringkat daerah dekat SK Teluk Intan.Kami pakai topeng tajuk alam sekitar.Saya paki topeng daun sebab saya kumpulan green.Kam nyanyi tiga lagu sunshine,barney,colurs.Waktu nak pakai tpeng teacher Vanaja trpatahkan topeng saya.Kami salotep benda tu pakai double side tape.Tengah-tengah dok menari ,topeng tu patah.Tersekat kat hidung saya .TAK NAMPAK!!Nasib saya dah hafal tarian tu.dENGAN MATA tak nampak.Aku cuba sedaya-upaya untuk mematahkan topeng dan benda tu patah .Aku menari selamba ja..Juri dok gelak kat saya.Tap dapat tempat ke -3 bolehlah tu.ARGGHH......Detik yang MEMALUKAN!!!!!!!!!

Senarai cikgu yahg melatih kami.

-Teacher Rohanah
-Teacher Punita
-teacher Vanaja
Budak action song

-husna
-zul fatihah
-aisyah nadhirah
-puteri azwa
-alia tasneem
-wafa nur dinie
-amyzatul natasha
-qistina
dan lai-lain
SORRY GUYS TERLUPA NAMA DIORANG...
Kenangan di SKSG tidak akan kulupakan .

alia amber farahani
16/03/2010 09:07AM
Action Song...
Masih ku ingat ketika tahun 2008 aku menyertai pertandingan 'Action Song'.Walaupun aku mendapat tempat ke-3 tetapi aku sangat gembira kerana dapat menari bersama kawan baikku,Fatin Izzah.Kini dia sudah berpindah.Mujur aku punya nombor telefon miliknya jadi dapatlah aku menelefonnya.Fatin Izzah,ku harap kau tidak akan melupui kenangan kita bersama...
Sila login untuk menghantar cerita anda.
update listing
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.