SMK Kubong

Peta Lokasi dan Alamat
no map
Alamat:Bukit Empas, Batu 2, Jalan Kubong,
98700 Limbang, Sarawak
Tel:085-21 6602
Faks:085-21 3250
Pengumuman
sekolah yang indah dan ceria. sekolah yang melakar kenangan yang tak mampu dilupakan para pelajarnya
doreen peter - 2010-12-07 20:33:08

Sila masukkan pengumuman mengenai "SMK Kubong" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke SMK Kubong sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


fith
22/03/2011 06:16PM
kenanganku 2 bulan
wpun aku hya 2 blan di sekolah ni aku rs bgaikan bthun...student n cgu2 kat sekolah ni best sgt friendly...xpnah ku rs mcm tu...tp apabila ku berpindah blik ke tpt asal ku.ku brs brt je nk melgkah blik..sek tu mmg BAGUS! bkan stkat pengajarn yg bksn ttp pengurusn yg sstemtik gak..mbuat ku bgga pnh bersekolah di smk kubong,limbang.u r de bez! mmg sesuai dgn "excellent begin with me"tu...

aien
03/04/2010 10:10PM
kenanganku
ar..kuang haja bana..adakah patut,dalam 2mggu.2 kale aq bjumpa ngan cgu,d blik dsiplin..claka bna..cpa x skit at..xda slh,p kna 2duh..palui nya naa..gila etow..ukan nya q x puas at..ngnya cara nya aney,kuang haja bha..aney apa,fom 5 g kn mwn3rd dri..ar kuang haj eto bny2..bha ato nganya . tlpaz jua skt at q arhnya..bia ya..
Sila login untuk menghantar cerita anda.
Share |
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.

Similar Listings

Similar listings in Limbang, Sarawak: