SMK Permatang Pasir

Peta Lokasi dan Alamat
no map
Alamat:Jalan Permatang Pasir,
13500 Pauh, Pulau Pinang
Tel:04-399 2860
Faks:04-398 6241
Pengumuman

Sila masukkan pengumuman mengenai "SMK Permatang Pasir" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke SMK Permatang Pasir sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


Yasmine
21/02/2012 10:51AM
Kenangan Terindah
Apa yg saya suka dekat sek. ni ialah pemandangan dia. Sek. ni terletak di atas bukit berhampiran dgn sawah padi. Memang seronok beB. Warna sek. skrg ni kuning keemasan. Lawa tu. Terletak di sebelah PPD Seberang Perai Tengah dan Utara. Waktu jadi Pen. Ketua Pengawas dulu macam2 kenangan da. Ada manis dan pahitnya. Tapi yg paling penting kat sini ialah Friends Forever. Kwn2 la yg bnyak membantu saya dlm mengharungi hari2 sukar dan gembira. Kami sama2 berkongsi kisah suka dan duka. Memang best la. Saya tak dapat nak lupakan kenangan di sini.

hakuna matata
29/10/2009 03:44PM
masih ku ingat.

kenangan dok asrama time form one..

ti ar aku update lagi..
skkg nak g kelas..

cikgu amanh..

saya rindu kenangan kita..:)
Sila login untuk menghantar cerita anda.
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.