SMK Silabukan

Peta Lokasi dan Alamat
no map
Alamat:Peti Surat 60715,
91116 Lahad Datu, Sabah
Pengumuman

Sila masukkan pengumuman mengenai "SMK Silabukan" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke SMK Silabukan sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


Merlyna
21/01/2013 01:12PM
Rindu dengan kawan lama
Emm..rindunya aq ngan kawan lama aq..terutama kawan 5 dedikasi...banyak kenangan manis tahun 2012..yang juga tahun terakhir aq sekolah...aq ingat lagi masa jamuan akhir tahun..best sangat..bnyak pic yang kami ambik....aq ingat juga hari terakhir psekolahan tanggal 6/12/12...hari tue last paper spm..rasa best,tapi sedih..tapi hari tue aq tak menangis..hairan,,mungkin ego tlalu tinggi...aq wat selamba je,,,aq harap wlupun habis sekolah..kami tetap akan bertegur sapa kalau tjumpa dmana2..

Merlyna
21/01/2013 01:12PM
Rindu dengan kawan lama
Emm..rindunya aq ngan kawan lama aq..terutama kawan 5 dedikasi...banyak kenangan manis tahun 2012..yang juga tahun terakhir aq sekolah...aq ingat lagi masa jamuan akhir tahun..best sangat..bnyak pic yang kami ambik....aq ingat juga hari terakhir psekolahan tanggal 6/12/12...hari tue last paper spm..rasa best,tapi sedih..tapi hari tue aq tak menangis..hairan,,mungkin ego tlalu tinggi...aq wat selamba je,,,aq harap wlupun habis sekolah..kami tetap akan bertegur sapa kalau tjumpa dmana2..

Merlyna
19/12/2012 03:30AM
Kenangan manis masa tingkatan satu..soo sweet
Emm...masa tingkatan satu dulu..banyak gak kenangan manis ngan kawan..maybe sebab excited...biasala budak2....aq ingan lagi kawan kawan sekelas aq..antaranya ialah..gurdon,arif,lisman,harfisal,dylon,cyril,zairi,engku..mereka nie termasuk dalam golongan budak budak nakal kat sekolah ini...tapi mereka sebenarnya semuanya baik...aq ingat lagi..orang pertama yang aq paling benci kat school iatu c gurdon,,,first kami 1 group dlm sesi suai kenal form1...pas tue kami satu rumahsukan,,sama2 budak krs...yang paling aqgeram time waktu kawat....ishhhh...geram..berani dia panggil aq bodoh...tapi..lepas tue lama2 kami jadi kawan baik..iyala satu kelas kan...satu lagi...seorang yang tak mungkin aq lupakan...c engku...engku nie baik sebenarnya..aq ingat lagi..ada 1 hari tue..aku TERTUMBUK muka dia..betul betul kena dahi dia...baru padan muka dia..sapa suruh suka kacau aq....emm,..lau mau cite semua..x abis ar nie..hari yg paling aq suka time tue masa hari jumaat...biasanya kami lepak2 kat depan kelas,lepak kat jembatan....well...kesimpulannya..form 1 memang aq sedikit gila2...tapi..masa form 1 la nie..aq meningkat...alhamdullillah.....

JoHn SiLaBuKaN
01/08/2011 09:51PM
Kegembiraan
Masih lagi ku ingat , sewaktu ku masuk belajar di SMK SILABUKAN . Aku sungguh takut sebab hanya seorang pelajar yang saya kenal di sekolah itu iaitu Cristoper . Hanya dia sepupu ku yang ada di Silabukan , sebelum aku masuk SMK Silabukan aku ingin masuk SMK Agaseh tapi aku tidak di terima kerana sebab sebab tertentu . Tapi aku gembira dapat bersekolah di SMK Silabukan sebab guru guru nya amat ramah dan baik hati , walau pun ada yang garang tapi tidak lah terlalu . :) Pertama sekali guru yang saya kenal ialah Cikgu Roslan , cikgu ni bagus n kedua ialah cikgu Adley . Cikgu ni garang , walaupun dia seorang yang garang garang , namun cikgu ini la yang banyak mengajar aku dalam BM . Sekarang kita cerita pasal cikgu kesayangan pulak, banyak cikgu yang aku sayang tapi cikgu Hanijah la yang ku sayng . Bukan apa , cikgu ni sungguh baik dan ayu je . hehehe . Akhir sekali , SMK Silabukan memang best la , dan sesiapa yang membaca bahan sejarah ku ini :) senang senang kan la melawat sekolah kami ini . Sekian terima kasih .
Sila login untuk menghantar cerita anda.
Share |
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.