SJK (T) Ladang Changkat

Peta Lokasi dan Alamat
Alamat:Ladang Changkat,
14300 Nibong Tebal, Pulau Pinang
Tel:04-593 0513
Pengumuman

Sila masukkan pengumuman mengenai "SJK (T) Ladang Changkat" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke SJK (T) Ladang Changkat sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


JAMUNNA
06/01/2013 02:06AM
ever sweet memory
masihku ingat... betapa mencuitnya frasa ini. masih ku ingat bermula tahun 1999, karier saya sebagai pendidik bermula di sini. pengajaran yang saya peroleh amat bermakna dan bernilai. suasana persekitaran yang hijau serta warga sekolah yang peramah lagi dedikasi telah mendidik saya menjadi saya seorang yang tabah menghadapi masa hadapan yang penuh cabaran. ... di sinilah saya berjaya melanjutkan pelajaran saya ke universiti dan di sinilah... telah sama temui ... .
aaai, rindu saya akan para murid saya yang telah saya tinggalkan setelah 11 tahun mengajar di sekolah itu. Masih terasa pedih hati hinggalah ke saat ini (2013).

Saya mengambil kesempatan ini mengucap ribuan terima kasih dan maju jaya kepada semua guru besar yang telah dan sedang berkidmat di sekolah ladang changkat, guru-guru berwibawa, para pekerja am yang dedikasi dan para murid yang bakal menerajui tunggak bangsa dan negara.

terima kasih, changkat
Sila login untuk menghantar cerita anda.
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.