SK Kiabau

Peta Lokasi dan Alamat
no map
Alamat:Sk. Kiabau Wdt.No. 08 Telupid,
89300 Telupid, Sabah
Pengumuman

Sila masukkan pengumuman mengenai "SK Kiabau" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke SK Kiabau sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


Joe Opaks
09/06/2012 04:37PM
rindunya ma cikgu-cikgu kat sana...semoga sihat selalu...from-belson

Joe Opaks
09/06/2012 04:35PM
tuisyen malam
masih ku ingat masa tuisyen malam d sk.kiabau..betapa seronoknya...thanks for teacher yang ajar kami...kalo tak belum tentu lulus upsr...

Ling
27/04/2012 12:32AM
alala..tepost pda jam 12 dah plak jdi mksdnya pda 27 lah tu..emh..

Ling
27/04/2012 12:30AM
26 April
hri ni pda 26 april mrupakan hri yng brsjarah bgi saya..pda 26 april 2011 yng lalu kmi mwakili skolah dlam prtndngan Englis Day d sk.ulu ansuan..kmi p sana naik kta tpi untk p skola durng msti ikut tu jmbtn gntng dan naik lori lg tu...best sangat2 tym tu..ktwa jgak ni ada rkan2 yng lain smpi mngis bb tkut mw mlintas..kmbli pada cta sa,kmi mngikuti kesemua prtndingan iaitu choral speaking,story telling,spelling B dan jga snging.dpndk kan crta kmi mndpat tmpat ke-3 dlam singing cmptition(Delsie Didacius,Branda Binson,Bellson Livingson dan Hailddy Anthony),tmpt ke-3 jgak dlam story telling(Elvylisa Edmond),choral speaking tmpat ke-2(Hailddy Anthony-conductor,tdak ingat lgi spa yng ikut tu) dan tmpat pertama dlam spelling B(Branda Binson,Verron Vincent dan Lovennia Peter).diucp kan tahniah skali lagi dan sterusnya sk.kiabau mendpat tmpt-2 keseluruhan..thx to ol teachers yng brsngguh-sngguh melatih kmi smpi mnang gni..dan cOngrats to wkil spelling B tu krna tlah prgi brtnding bgi prngkat sterusnya..
Best sngat2..jngan lupa ni ar...

*mhon maaf skirnya trdpat bhsa kasar dan slah informasi..
Sila login untuk menghantar cerita anda.
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.