SK LKTP Bukit Permai

Peta Lokasi dan Alamat
Alamat:Felda Bukit Permai,
81850 Layang-Layang, Johor
Tel:07-751 1615
Faks:07-751 1615
Pengumuman

Sila masukkan pengumuman mengenai "SK LKTP Bukit Permai" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke SK LKTP Bukit Permai sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


YASIM
20/04/2012 11:28AM
Salam Perkenalan dan Selamat Bertugas
Akum dan salam 1 Malaysia kepada semua warga SK Felda Bkt Permai. Saya Mengucapkan ribuan terima kasih kepada warga pendidik SK Felda Bukit Permai pada tahun 1996 sehingga 2001. Ucapan terima kasih juga pada En. Rahman yang banyak membantu saya semasa saya mula bertuga di sekolah ini. Terima kasih saya ucapkan pada guru besar iaitu En Ishak b Madon, En Abd Hamid, En. Othman, En Osman Kutty, En Najib, En Hisham, En Yaakob, Cikgu Zawiah, Cikgu Fatimah dan Pak Usop PIBG pada masa tersebut, En. Wagimin dan Kak Munah kantin. Banyak kenengan yang tidak dapat saya lupakan semasa berada di sini. Semoga jasa baik kalian dan pertolongan daripada kalian semua mendapat penghargaan daripada Allah yang maha esa.. sekian, terima kasih.. Wassalam.

AISAH
11/10/2010 12:19AM
Salam Perkenalan
Khusus buat warga sekolah, harap dapat memberikan tunjuk ajar dan berkongsi ilmu kerana saya baru setahun jagung dalam pendidikan dan banyak perlu saya pelajari. Cadangan, teguran, pendapat dan kritikan membina demi memartabatkan profession perguruan amat dialu-alukan.

HALIM
20/05/2010 02:26AM
Selamat Hari Guru!
Penghargaan dan terima kasih kepada semua guru @SK LKTP Bukit Permai, khususnya Guru Besar, Cikgu Ahmad Aphandi Seriman & Cikgu Esah Mahat.

Daripada: Abdul Halim Hamzah (1978-1983)
Sila login untuk menghantar cerita anda.
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.