SMK Datuk Haji Ahmad Said

Peta Lokasi dan Alamat
Alamat:Sungai Dua,
13800 Butterworth, Pulau Pinang
Tel:04-356 3994
Faks:04-356 3994
Pengumuman

Sila masukkan pengumuman mengenai "SMK Datuk Haji Ahmad Said" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke SMK Datuk Haji Ahmad Said sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


elza
27/09/2010 09:15AM
reunion semua pelajar form 5 tahun 1993
pls contct sye kat fb..........elza_691@yahoo.com

minah
23/05/2010 04:47PM
Exstudent masa namannya SMSD
Saja nak tanya mcm mana nama sek. ni boleh tukar nama???cikgu dia dah banyak yang tukar yer???

aieza
02/04/2010 12:49PM
terlampau rajinlah ni
Masih aku ingat waktu last year sekolah .aku ni kaki jalan jugalah...asal cikgu takda aku dengan member sorang ni suka sangat sangat ronda-ronda dalam sekolah.Alkisah satu hari tu cikgu tak masuk aku pun dengan berlagaknya pun keluar...bila dah puas aku jln2..waktu untuk balik ke kelas dari jauh nah..aku nampak..dah macam zoo taiping dah meriahya bukan kemain lagi( cikgu tak dalah katakan ).sampai ja didalam kelas.semua student diam dah macam kena penyakit pulak.Ynag aku heran tu beg yang tetiba ada dalam laci boleh ada atas meja...

TO BE CONTINUED.....Hahahah
Sila login untuk menghantar cerita anda.
Share |
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.