SMK (P) Sri Mutiara

Peta Lokasi dan Alamat
Alamat:Jalan Air Itam,
10460 Georgetown, Pulau Pinang
Tel:04-282 7039
Faks:04-282 7367
Pengumuman

Sila masukkan pengumuman mengenai "SMK (P) Sri Mutiara" (maksimum 200 huruf).

Masih Ku Ingat ...

Ruangan ini hanya untuk cerita mengenai pengalaman belajar, mengajar atau melawat ke SMK (P) Sri Mutiara sahaja. Cerita berunsur kebencian, politik, boleh menyinggung perasaan individu atau kumpulan yang lain dan lain-lain perkara yang tidak sihat tidak dibenarkan di sini.


anarahim
27/04/2011 04:42PM
Malaikat
Saya pernah belajar di sekolah ni pada tahun 1974-1978 (dah lama tu), sekarang dah umur setengah abad, Alhamdulillah masih sihat. Dulu agak aktif juga dlm sukan, kebudayaan dan persatuan. Tingkatan 1 dalam kelas 1 Kom 2 dan Tingkatan 5 dalam 5 Sains 1. Saya di gelar malaikat oleh Mr. Kueh, semua guru yang datang untuk latihan mengajar dia akan kenalkan saya dengan nama malaikat, dia panggil saya malaikat kerana saya adalah orang terawal yang memakai tudung, jadi masih aktif suka bila berlumba lari boleh potong orang, dia kata malaikat yang tolong saya, itulah yang lekat panggilan malaikat pada saya, kalau sesiapa yang masih ingat contact lah saya. Rindulah bila teringat masa tu. Kelas 5 Sc. 1 hanya ada 28 orang, 10 aje Melayu lainnya Cina, tapi best kami macam adik beradik.

MELOR
04/05/2010 05:36AM
Facebook saya nur aini melor

MELOR
04/05/2010 05:35AM
Mcm mana nak join sini? Saya dulu pernah sekolah sini! Tahun 1998 sampai 2002

Arney
24/11/2009 03:27PM
salam perpaduan,satu Malaysia..

Aku bernama Arney Zuriati merupakan bekas pelajar SMK (P) Sri Mutiara dari tahun 1992 hingga 1995.pengetua pada tahun aku belajar adalah Pn. Tang Hon Yin.Alangkah sedih rasa di hati apabila membuka website sekolah ini,guru2 lama saya seorg pun dah tiada berkhidmat di situ lg.saya juga sedang mencari kwn2 lama untuk bertanyakan khabar dan menghubungi mereka seperti masrina, siti fatimah, juanna dn amy loh siew mei.namun masih tidak ketemu jua...kpd para pelajar sri mutiara sekarang...lalui la..saat manis bersama2 rakan..ketika kamu masih bersama..jgnla..jd seperti saya...yang terlalu merindui dan mengingati kwn2 lama....
Sila login untuk menghantar cerita anda.
Share |
Free Subscription
Education related businesses such as:
  • tuition centres
  • home tuition
  • music class
  • dancing class
  • taekwando class
  • kindergartens
  • or any related categories
are encourage to subscribe the FREE listing here.