The Store Corporation Bhd - The Store - Paragon Point

Location Map and Contact Details
Address:Paragon Point Shopping Centre, G-001, Ground Floor, Jalan Bunga Tanjung B, Taman Putra, 68000 Ampang, Selangor
Tel:+603-4295 6199
Fax:+603-4295 2199
Email:thestore@tstore.com.my
ampangparagon@tstore.com.my
Website:http://www.tstore.com.my
Other Locations:
Other States:
Wilayah Persekutuan
Terengganu
Sarawak
Pulau Pinang
Perlis
Perak
Pahang
Melaka
Kelantan
Kedah
Johor
Comments
mohd azmil b. abd. aziz, 25/12/2010 02:19PM
salam,
de kje ksong x ? saya bru lpsan spm.
17 thun..
mohd azmil b. abd. aziz, 25/12/2010 02:21PM
salam,
sye bru lpsan spm 17 thun..
ada kje ksong x ??
kalau ada sila hubungi sya 0176470767
mohd azmil b.abd. aziz
Zurizalman Zuhari, 03/01/2011 08:19AM
Saya ingin membuat aduan pada 29/12/10 saya ada membeli belah di The store di paragon Point pada jam 9pm-10pm malangnya ada double scan bio zip sebanyak 2 kali harga RM14.90.Saya telah pun membuat aduan kepada ketua Casher pada 31/12/10 lebih kurang jam 10.30am,dan ketua casher(tak tahu nama) itu berkata beliau nak tengok CCTV terlebih dahulu dan akan hubungi saya.Tapi malangnya dia tidak hubungi saya.Pada 2/1/11 pada 1.30pm skali lagi saya ke The Store Paragon Point untuk menuntut duit saya tapi malang ketua casher tersebut keluar makan.Saya bertanya pada Customer Service(tak tahu nama) berkenaan kenapa Ketua casher itu tidak hubungi saya 31/12/10 hingga 2/1/11?Dia menjawab Ketua Casher itu tak sempat nak tengok CCTV?Apa ni semua!!!!!!!tak kan 2 hari pun tak sempat!!!Tak kan pasal Rm14.90 saya nak datang 2 kali menuntut.Fikirla sendiri!!!!.Setelah menunggu lama Ketua casher itu saya pun beredar dengan hati yang kecewa.Saya harap tuan dapat perbaiki mutu perkhidmatan The store .Untuk pengetahuan tuan setiap bulan saya habiskan Rm350-RM400 untuk beli barang dapur di The store.Saya amat kecewa skali.Saya harap tuan dapat tegas dalam hal ini.Itu saja aduan saya.....Di harapkan tuan dapat selesai kan aduan saya dalam masa 24jam.Sekian terima kasih Zurizalman 016-6586000 03-42970525

Listed in Categories

Similar Listings

Other listings in Supermarkets: